”Aproape de Ea” – Run Pink Retreat

De mult timp nu am mai scris pe blog, de mult timp nu am mai vorbit dragii mei, dar..niciodată nu e prea târziu zic eu. De data aceasta am un motiv foarte frumos să vă scriu, vreau să ne dăm întîlnire.
În weekendul care vine și anume în perioada 14 – 16 iulie, la Butuceni va avea loc o tabără de retreat pentru femeile care, fie luptă în prezent cu cancerul mamar, fie sunt cîștigătoare deja în lupta cu el.
Ce înseamnă o tabără de retreat?  Dacă e să traducem mot à mot, retreat inseamnă retragere, adică o să fie cîteva zile în care o să ne putem retrage într-o lume a noastră, o lume a luptătoarelor cu cancerul mamar.  3 zile în care o să facem:
–  În primul rînd cunoștință între noi,
–  Meditație ghidată de un specialist,
–  Terapie de grup
–  Ateliere de creație și scriere creativă
–  Cursuri de Yoga

2.jpg

Și desigur terapie prin fotogafie.
Mai țineți minte această sesiune foto din timpul tratamentului meu? Păi uite dacă ai vrea să facem împreună niște fotografii frumoase, feminine, pline de gingășie și să afli cum terapia prin fotografie te poate ajuta să te regăsești..atunci să știi că ești invitata mea.

Multe discuții, mîncare bună și sănătoasă, în mijlocul naturii, șezători în jurul focului.. nu-i așa că sună minunat și este exact ceea de ce ai avea nevoie acuma?
Dacă vrei să ne cunoaștem în realitate și să participi la această tabără, absolut gratuit aplică aici.

Hai cu noi la tabără, abia aștept să te cunosc, să stăm la discuții și să facem un schimb de experiență. Termenul limită pentru a aplica este 9 iulie 2017.

Vă aștept!
Cu mare, mare drag de voi..

signature_black

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s